Din egen lycka...

Här är några förslag och insikter som kommer att förbereda dig för att ta emot din egen lycka:

Ge dig själv tillåtelse att vara öppen för extraordinära upplevelser.  Som en psykolog som har suttit med patienter som har delat otaliga underbara historier om små och stora mirakulösa händelser i deras liv , har jag kommit att inse att förmågan att uppleva mirakel är ofta beroende av om du väljer att tillåta möjligheten av lycka i ditt liv. 

 
Fördjupa dig i berättelser om mirakulösa. Många människor har haft mirakulösa/magiska upplevelser.  När du läser om eller lyssna till dessa fantastiska saker som andra har upplevt, kommer du mentalt, känslomässigt och andligt att märka hur de små mirakel som du kanske vara med om i ditt eget liv att öppna dig för att ta emot nya.   

Någon kan berätta för dig hela dagen att själen överlever döden, att din älskade är på en bättre plats, och att Gud älskar dig.  Men att du hör dessa saker/ord i samband med en berättelse, så gör det dom inte trovärdiga, och kan även vara lätta att misstro eller avfärda. Berättelser talar till oss på ett sätt som kringgår vår tänkande hjärna och ansluter till den visuella sanningen.

Återupptäck din andlighet.

Ta dig tid att ta kontakt med din egen själ . Lär dig att meditera medan du andas djupt eller göra yoga eller bara sitter still. Mest av allt, försöka nå en punkt där du känner dig trygg och som om du har en anslutning till universum och allt i det.

Att åta sig att göra betydande förändringar i negativa tankar, känslor och övertygelser. Detta är speciellt viktigt för en person som lider en sjukdom eftersom " ångest och desperation har en stark tendens att blockera din förmåga att läka. Vissa säger att för att ändra den stenen – så måste vi medvetet förändra våra tankar och vårt mönstret. Vi har alltid varit medvetna om vad vi känner och kan vi sedan ersätta det negativa eller störande bilderna med positiva och ge oss själva dem.

Om du tror på positiva tankar, kommer du att attrahera positiva saker, människor och händelser i ditt liv.

Vad vi fokuserar på får oss att " vibrera/känna/må " på en viss nivå - och därmed, med fokus på tankar eller bilder kommer det att få oss att må bra eller bättre, Då kommer vi att kunna vara på en högre nivå energiskt och följaktligen, kommer att dra till oss en högre nivå av visuella positiva erfarenhet.

Detta i sin tur, inbjuder mirakel!

 Ett flöde av meningsfulla sammanträffanden som tyder på att livet, allt liv, är ansluten i en komplex väv av psykiska stunder, tecken och symboler och rysningar av andlig samhörighet på nått sätt.

Skriv ner dina avsikter. I detalj på ett papper med glad entusiasm exakt vad du vill från universum dagligen. Det kan bli ett andligt besök från ett passerad älskad, en ny chans i en avtagande förhållande, eller en mirakulös återhämtning. Man måste bara TRO och TRO positivt.

Framför allt, hålla ditt hjärta fullmatat av positiva bilder, full av kärlek och medkänsla är dom viktigaste faktorerna som behövs för att skapa mirakel.

Finns det nått bättre sätt att börja den nya veckan än med en ny tro - baserade attityd som riskerar lite sorg och högst utlovar oöverträffad hopp och glädje?

Susan hävdar: "I think we're all hungry for that, even diehard skeptics. Especially diehard skeptics. My overreaching message is that life itself is extraordinary–miraculous! And all it takes to realize that is to open your eyes and see the amazing things that surround us all, every day."

 Fakta hämtad från Susan Barbara Apollon, HealthNewsDigest.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0