Fairytale????

Har du väntat på att en saga ska bli sann??

Sagor är just sagor!
De är berättelser med "ändelser saga" och "älva romanser".

Jag hatar att behöva spräcka din bubbla, men dessa sagor är extremt ovanliga i verkligheten. Även när det känns som om dom verkligen besannas, upplöser sagan ofta mitt framför våra ögon.

När det gäller att försöka leva livet till dess fullkomlighet, tror jag att om man väntar eller hoppas på att hela sitt liv ska spela ut som en saga, är livsfarligt.

Det kan kosta oss dyrt!

Du kan slösa bort ditt liv i en evig väntar på en saga. Livet behöver inte vara perfekt för att vara väldigt roligt. Att leva livet fullt ut handlar inte om att leva livet perfekt. Det handlar om att göra det mesta av varje dag!

Om du nu fortsätter att vänta på den perfekta sagans situation ska  komma fram, låt dig inte en massa bra saker passera dig utan att du märker det.

Det enda vi inte kan göra mer av är: TID.  När tiden har bortfallit, Ja då är den  borta och det kan inte återställas.

Du måste gå ut och göra det bästa av varje situation  i ditt liv genom att prestera själv, fullt ut i den. Detta är en mycket bättre strategi än att vänta och vänta på en idealisk situation  som  troligen inte  kommer att komma fram.

Vi slösar ofta bort våra liv på att väntar på en idealisk möjlighet att göra stora saker i våra liv. Men för det mesta, kommer sagans tillfälle som vi väntar på INTE. Så länge du bara väntar så är det så. Du måste leva med  och styra sagan för att den ska besannas! Det beror på att vi lever i den verkliga världen som är ofullkomlig och ständigt förändras.

Framgång kräver att vi agera! Ingenting kommer någonsin att händer utan  någon vågar ta risken, kliva ut och  göra din dröm.

Sluta vänta på sagan och  göra det du alltid velat göra!
Göra det bästa av det liv du har!

Ja, det uppstår problem. Ja, kan det bli lite skrämmande. Men utdelningen är enorm! När du verkligen börjar leva,så kommer du märka att alla möjliga fantastiska saker kommer  hända dig.

Så jag säger: Gräva i, Ta en chans och du kan verkligen leva lyckligt!
MEN FÖR GUDS SKULL!! SLUTA INTE ATT DRÖMMA!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0